Ovako je ćerka Nede Ukraden izgledala u venčanici: Pevačica se obratila najmilijima, zbog njih je najsrećnija
Neda Ukraden, Foto: Zorana Mandic/ATAImages

pogledajte

Ovako je ćerka Nede Ukraden izgledala u venčanici: Pevačica se obratila najmilijima, zbog njih je najsrećnija

Pevačica je objavila fotografiju koja je privukla mnogo pažnje

Objavljeno:

Neda Ukraden i te kako je aktivna na društvenim mrežama gde redovno deli trenutake iz svog privatnog i poslovnog života.

Pevačica je, pored brojnih poslovnih uspeha, ponosna baka i majka, a njeni unuci Aleksandra, Neda i Dušan, kao i ćerka Jelena, često su zvezde njenih Instagram-objava.

Ovog puta svojim pratiocima je priredila emotivan trenutak, a oni su imali priliku da vide kako je na venčanju izgledala ćerka Nede Ukraden. Pevačica je podelila fotografiju svoje ćerke Jelene i njenog supruga Pece uz dirljive reči povodom njihove godišnjice braka.

Neda Ukraden
foto: Antonio Ahel/ATAImages.

- Kćeri moja, je l’ to taj? Jeste, majko, on je znaj… Draga moja Jeco i zete Peco, na današnji dan, pre 15 godina, učinili ste me najsrećnijom majkom i taštom na svetu! A vašom divnom dečicom, Aleksandrom, Nedom i Dušanom, najponosnijom bakom! - napisala je neda uz fotografiju.

- Hvala vam za ljubav, požrtvovanje i poštovanje! Želim vam svu sreću, zdravlje i da ostarite u ljubavi zajedno. Ljubi vas vaša mama Neda - napisala je pevačica, a u komentarima su se odmah nizale čestitke i poruke podrške.

Podsećamo, Neda dobila ćerku u braku sa Milanom Bilbijom, koji je preminuo 2013. godine. Ćerka Nede Ukraden Jelena je uspešna poslovna žena, živi i radi u Beogradu, a u brak je uplovila 2009. godine. Sa Predragom, koga šira javnost zna kao Pecu, ima troje dece.

Bonus video:

01:22

Suze na koncertu Nede Ukraden

(Espreso/Gloria/Nataša Stevanović/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.